Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Şiir Tadında Arapça Metinler

%30
235,00 TL
164,50 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
0041
Yazarlar
Ahmet Abdülhadioğlu
Fiyat
235,00 TL + KDV
Havale
161,21 TL (%2,00 havale indirimi)
*164,50 TL den başlayan taksitlerle!
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

KİTABIN TANITIM VİDEOSU; 

 

Kitap adı: Şiir Tadında Arapça Metinler / 2. Yeni Baskı
Yazar: Yrd.Doç.Dr. Ahmet Abdülhadioğlu
Yayınevi: Cantaş Yayınları 
Açıklama: Arapça eğitimi ve öğretimine farklı bir soluk getiren Şiir tadında Arapça Metinler adlı eser, 100 bölümde şiir, kısa hikaye, atasözü ve vecizelerle okuyucuya yeni bir pencere açıyor. Arapça öğrenmeyi kolay ve zevkli bir faaliyete dönüştüren kitap, aynı zamanda Arap kültürü ve düşüncesinin beslendiği kaynakları da gözler önüne seriyor. Dil öğrenimi edebi çerçeve içine alan bu rehber, Cahiliye Döneminden Modern Döneme kadar ki geniş tarihsel alandan seçilen birbirinden özgün metinleri Arapça orjinalleri ve Türkçe çevirileriyle birlikte sunuyor.

Ağır gramer konularını okuyucuya devasa Arap edebiyatı dünyasının içine dahil ederek işleyen bu kitap, Arapça öğrenimini keyifli bir edebi serüvene çeviriyor. Birinci adımdan yüzüncü adıma kadar süren bu serüvene kitabın kapağını açarak başlayabilirsiniz.

Orta ve ileri seviyede bulunan tüm öğrencileri hedefleyen eserde, tercüme, İrab ve Alıştırmalarıyla Arapça 100 Hikaye, Atasözü, Özlü Sözler ve Şiirler yer alıyor.

Eser, Arapça Dil Sınavlarına giren öğrencilere faydalı olacağı kanaatindeyiz. Gözden geçirilmiş 2. baskıda, tahsisler ve ilaveler yapılmıştır.

Ebat: 16*24 
Kapak: Karton 
Kağıt: Kitap kağıdı 
Sayfa Sayısı: 557 
Dili: Arapça - Türkçe

Yazar Adı : Ahmet Abdülhadioğlu
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şiir Tadında Arapça Metinler Metin Kitapları kategorisindeki Cantaş Yayınları çıkan Şiir Tadında Arapça Metinler adlı eseri; K.Kartı, kapıda ödeme veya havale/eft ile satın alabilirsin. 0041
Şiir Tadında Arapça Metinler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.