Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Tatilde Arapça

%30
60,00 TL
42,00 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
7490
Hediyesi
Seyahatinizde Arapça Konuşma Kılavuzu
Yazarlar
Heyet
Fiyat
60,00 TL + KDV
Havale
41,16 TL (%2,00 havale indirimi)
*42,00 TL den başlayan taksitlerle!
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

Kitap adı: İmam Hatip Ortaokulları için Tatilde Arapça

Açıklama : Tatilde Arapça, İmam-Hatip ortaokulu öğrencileri özelinde, eğitim-öğretim döneminin bilgi ve sınav yoğunluğundan bir nebze uzaklaşmak isteyen her Arapça öğrencisinin faydalanabileceği bir eserdir. İçeriği hazırlarken öğrencinin bu kitapla dinleme, test çözme, izleme, okuma yaparak ve eğlenceli fıkra ve bilmeceler ile ayet, hadis ve atasözü ezberleyerek hem yeni kelime ve kalıplar öğrenmesini hem de hiç yorulmadan, eğlenerek Arapça ile bağını koparmamasını hedefledik. Bu bağlamda kitap bir program şeklinde hazırlandı. Program günde 15-30 dk. arasında seyreden bir çalışma gerektirecek ve Temmuz ile Ağustos ayları içerisindeki 8 hafta boyunca sürecek. Her haftanın içerisinde diyalog, metin, ezber, dilbilgisi, test ve şarkı köşeleri var. Her bir köşenin ise özel çalışma metodu var. Buna göre, aşağıdaki içerik ve içeriğe göre hazırlanan program uygulandığı takdirde, öğrencinin hatrı sayılır ölçüde hem de yorulmadan ve eğlenerek gelişme kaydettiği görülecektir. Program okunduğunda yazılması gereken yerler olduğu görülecektir. Bunun için kitabın sonuna bir defter bölümü ekledik. 

Not: Kitapa ilişkin ses dosyasını, ''Ürün Özellikleri'' sekmesinin yanında yer alan ''ses dosyası'' bölümünden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Hazırlayan: Ayşe Can, Muhammed Yasin Can ve Ahmed Süleyman Ulusoy 
Yayınevi: Cantaş Yayınları 
Ebat: 20*27 
Sayfa: 128 
Kağıt: 1. hamur renkli baskı (resimli) 
Dili: Arapça Türkçe 
Kapak: Karton

Yazar Adı : Heyet
Güzel ürün
Urun gayet güzel herkese tavsiye ederim
Ö... G... | 12/07/2018
Tatilde arapça
Arapça öğrenme setleri ile bütün yıl arapça öğrenen çocuklar için mutlaka tatillerde alınması gereken arapça eser lerden biri. Teşekkürler arapça dağıtım hızlı kargo için
M... K... | 11/07/2018
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tatilde Arapça Yazma ve Okuma Kitapları kategorisindeki Cantaş Yayınları çıkan Tatilde Arapça adlı eseri; K.Kartı, kapıda ödeme veya havale/eft ile satın alabilirsin. 7490
Tatilde Arapça

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.