Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
YDS-YÖKDİL-YDT Arapça Harfi Cerler
YENİ

YDS-YÖKDİL-YDT Arapça Harfi Cerler

%30
265,00 TL
185,50 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
0099
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Abdussamet Bakkaloğlu
Fiyat
265,00 TL + KDV
Havale
181,79 TL (%2,00 havale indirimi)
*185,50 TL den başlayan taksitlerle!
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

KİTAP ADI : YDS - YÖKDİL - YDT Arapça Harfi Cerler / GÜNCELLENMİŞ - SORU İLAVELİ 4. BASKISI ÇIKTI ! MAYIS 2023

Açıklama : Arapçada isimlerin önüne gelerek cümlenin anlamına önemli katkılarda bulunan harfler ''Harfi Cer'' olarak adlandırılır. Bunların yapısal olarak, ''irabdan mahalli olmadığı'' söylenirse de, bu durum onların anlam açısından önemini azaltacak bir husus değildir. Zira tek başına bir cümlenin anlamını tam tersi istikamete çevirebilen bir harfin önemsiz olduğu söylenemez. İngilizcedeki ''prepositionlara benzeyen harfi cerler, dilimizde kullanılmadığı için Türkçe konuşanların genel olarak kavramamakta ve kullanmakta zorluk çektiği edatlardır.

Bu çalışma Harf-i cerler ile ilgili bir farkındalığın sağlanması hedeflenmekte olup, bu farkındalık hem Arapça'nın etkin bir şekilde öğrenilip kullanılması hem de YDS-YÖKDİL-YDT (YKS) gibi sınavlara hazırlık açısından son derece faydalı olacaktır. Kitaptan azami derecede istifade edilebilmesi için kitabın başında yer alan ''Bu kitaba nasıl çalışılmalı? bölümündeki tavsiyelere uyulması ve özellikle de aynı seriye ait ''Fonksiyonel Kelimeler'' adlı çalışmayla birlikte kullanılması fevkalade önemlidir.

Kitap 3 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm, 75 adet metin yer almakta olup bunlar, 2006-2013 yılları arasındaki  KPDS ve YDS sınavlarının "paragraf soru"larına ait metinlerdir. Kitabımızın bu baskısına ait bir yenilik olarak, her bir metinden sonra, o metinle alakalı dört ya da beş soruya yer verdik. Bunlar, daha önceki sınavlarda bu metinlere dair sorulmuş paragraf sorularıdır. Kitabımızdaki metinleri okuyup anlamaya çalışanlar bu soruları çözerlerse, metni "kavrama" derecelerini de ölçmüş olacaklardır. Bu soruların cevapları, kitabın sonunda yer verilmektedir.

İkinci bölümde ise birinci bölümdeki metinlerin aynısını tekrar verdi fakat metinlerden harfi cerleri çıkartmak suretiyle, okuyucudan bu boşluklara gelebilecek harfi cerler bulup yerleştirmesini istedik.

Üçüncü bölümde ise birinci bölümdeki metinlerin aynısını tekrar verdi fakat bu sefer harfi cerlerin bağlantılı oldukları "müteallakları" metinlerden çıkartıp sorarak, bu kelimelerin metinler içerisindeki harfi cerlerle olan irtibatının fark edilmesini istedik 

Kitapla ilgili daha detaylı tanıtım pdf dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz !  

TANITIM VİDEOSU ;

Not: Kitapta yer alan metinlerin, ses dosyasıları sitemize yüklenmişti. ''Ses dosyaları'' sekmesine tıklayarak dosyayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Ayrıca Youtube üzerinden de metinlerin seslendirmesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=jWUPgdlwrpM&t=33s

Yazar : Dr.Öğr.Üyesi  Abdussamet Bakkaloğlu

Yayınevi : Cantaş yayınları 
Ebat : 16*24 
Sayfa Sayısı : 5552
Kağıt : ithal - renkli baskı
Dili : Arapça Türkçe 
Kapak : Karton

Yazar Adı : Abdussamet Bakkaloğlu
kitap içeriği
Harfi cer konusunu yds de cıkmıs metınlerle etkınlıkler yapılması çok güzel ve faydalı olmuş. sadece temel sevıyede olan bırı ıcın zorlayıcı bır kıtap olabılır
H... E... | 05/06/2021
Ses dosyaları
Mobilden bağlanıyorsanız; Müşteri yorumlarının hemen altında;
Bilgisayardan bağlanıyorsanız müşteri yorumlarının hemen yanında bulunuyor
Arapça Dağıtım | 14/04/2020
Ses dosyaları
Ses dosyalarına nereden ulaşabilirim?
Tuğba Keskin | 01/03/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YDS-YÖKDİL-YDT Arapça Harfi Cerler Arapça YDS-YÖKDİL Hazırlık Kitapları kategorisindeki Cantaş Yayınları çıkan YDS-YÖKDİL-YDT Arapça Harfi Cerler adlı eseri; K.Kartı, kapıda ödeme veya havale/eft ile satın alabilirsin. 0099
YDS-YÖKDİL-YDT Arapça Harfi Cerler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.