Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Arapçaya Giden Yol 2

%60
150,00 TL
60,00 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
0013
Yazarlar
Mahmud Hasan El Mısri
Fiyat
150,00 TL + KDV
Havale
58,80 TL (%2,00 havale indirimi)
*60,00 TL den başlayan taksitlerle!
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

Kitap adı : Arapça'ya Giden Yol 2. cilt 
Yazar : Mahmud Hasan El Mısri
Açıklama: Eser, İslam literatü temelli yeni bir Arapça öğretim serisidir. 4 kitaptan oluşan bu seride, 4 temel dil becerisine yönelik alıştırmalar ile gramer ve metin çalışmaları İslami müfredatla harmanlanarak verilmiştir. Yazar, ülkemizde olumlu olarak gelişen Arapça öğretiminin, özelikle ilahiyat fakültelerinde eğitim alan öğrencilerin İslami kaynakları okudukları zaman karşılaştıkları sorunları öngörerek bu seriyi hazırlamayı amaçlamıştır. Arapça alfabeden başlayıp, öğrenciyi 4 kitap sonunda ayet ve hadisler ile Arap diliyle kaleme alınmış İslami kaynakları anlayabilecek seviyeye getirmesi öngörülen bu eserde, İlahiyat fakülteleri başta olmak üzere İslami literatür temelli Arapça dersi veren tüm kurumlarda öğrenim görenler için hazırlanmıştır.
Yayınevi : Cantaş Yayınları
Ebat : 19,5*27
Sayfa Sayısı : 160
Kağıt : 1. hamur renkli baskı
Dili : Arapça
Kapak : Karton

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arapçaya Giden Yol 2 ARAPÇA DİL EĞİTİMİ kategorisindeki Cantaş Yayınları çıkan Arapçaya Giden Yol 2 adlı eseri; K.Kartı, kapıda ödeme veya havale/eft ile satın alabilirsin. 0013
Arapçaya Giden Yol 2

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.