Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Arapça Atasözleri

%50
130,00 TL
65,00 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
6318
Yazarlar
Mahmud Süleyman
Fiyat
130,00 TL + KDV
Havale
63,70 TL (%2,00 havale indirimi)
*65,00 TL den başlayan taksitlerle!
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

Kitap : ARAPÇA ATASÖZLERİ  (Seslendirmeli)
Açıklama: Arapça öğrenenler için alıştırmalı özlü sözler içeren bu eserde, Her biri yaklaşık 25 atasözü içeren 8 bölümden oluşup, Arapların en çok kullandığı 300 adet atasözü ve deyimi içeriyor. Bölümler, anlamları birbirlerine yakın olan atasözlerinden oluşturulmaya gayret edildi. Okuyucuların sıkılmaması ve keyif alması için basit ve ilgi çekici fotoğraflar ve resimlere yer verilen kitapta, her bölüme eşlik eden alıştırmalar ile bilgilerin kalıcı olması sağlandı. Alıştırmalar ile atasözlerini doğru öğrenip öğrenmediğini ölçebilirsiniz.
Atasözleri eğlenceli ve ilgi çekici şekilde seslendirmesi yapılmış ve buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitabın sonunda eserde bulunanlara ilaveten alfabetik sıra ile atasözü sözlüğüne yer verilmiştir.  
Not: Kitapta her ne kadar CD şeklinde sunum yapılmış olsa da kitapla birlikte CD gönderilmeyip onun yerine buradan ücretsiz olarak ses dosyası halinde indirebiliyorsunuz. Ses dosyası için lütfen ''ürün özellilerinin'' yanında ''ses dosyaları'' sekmesine tıklayınız.
Yazar: Mahmut Süleyman 
Yayınevi: Cantaş Yayınları 
Ebat: 16*19 
Sayfa: 220 
Kağıt: 1. hamur renkli baskı (resimli)
Dili: Arapça Türkçe 
Kapak: Karton

Yazar Adı : Mahmud Süleyman
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arapça Atasözleri ARAPÇA SÖZLÜKLER kategorisindeki Cantaş Yayınları çıkan Arapça Atasözleri adlı eseri; K.Kartı, kapıda ödeme veya havale/eft ile satın alabilirsin. 6318
Arapça Atasözleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.